fugafil

UNAPREĐENA RECEPTURA I NOVO PAKOVANJE

fugafilOd skora smo bitno unapredili recepture za naša dva proizvoda. Reč je o proizvodima BOJAFAS – boja za beton i našoj masi za fugovanje – FUGAFIL. Rešili smo da ih i vizuelno unapredimo, pa je rezultat toga, nova ambalaža za ova dva proizvoda. Predstavljamo, nova poboljšana izdanja, Vama dobro poznatih proizvoda.

Direktor Sergej Šijan na dodeli priznanja

FASADA MEĐU NAJUSPEŠNIJIMA

Direktor Sergej Šijan na dodeli priznanja

Beograd, 16. decembar 2010. – ProCredit banka proglasila je danas dobitnike priznanja ProBiznis Lider 2010, namenjenog najuspešnijim preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima koji su u proteklih godinu dana ostvarili izuzetne poslovne rezultate.

Svim dobitnicima priznanja dodeljeno je i nagradno studijsko putovanje, tokom kog će posetiti neke od najprestižnijih privrednih manifestacija i najuspešnijih kompanija u zemljama Evropske unije.

Odlukom Stručnog žirija ProCredit banke, za prvoplasirano u kategoriji srednja preduzeća izabrano je preduzeće „SANI“ doo iz Šapca, koje je jedan od vodećih proizvođača okvira za naočare i kontaktnih sočiva u Srbiji. Kao prvoplasirano u kategoriji mala preduzeća proglašeno je „BOGUTOVO“ doo iz Arilja, izuzetno uspešan i renomiran proizvođač tekstilnih proizvoda, a za najuspešniju u kategoriji preduzetnici izabrana je preduzetnička radnja „ESKOM“ iz Velikog Gradišta, koja danas predstavlja najveću fabriku torti na Balkanu.

Za drugoplasiranog u kategoriji srednja preduzeća proglašen je „KEPROM“ doo iz Beograda, preduzeće koje je na domaćem tržištu poznato kao vodeća distributerska kompanija u oblasti proizvoda za bebe i malu decu, ali i vlasnik renomiranog lanca maloprodaja opreme za najmlađe „Aksa“. Kao drugoplasirano u kategoriji mala preduzeća izabrano je preduzeće „FASADA“ iz Stare Pazove, koja se bavi završnim radovima u građevinarstvu(http://www.youtube.com/watch?v=7lNLUKbK2KI), dok je drugo mesto u kategoriji preduzetnici pripalo preduzetničkoj radnji „PROMETAL“ iz Sopota, jednom od vodećih proizvođača mašina za građevinsku industriju u našoj zemlji.

Trećeplasiranim u kategoriji srednja preduzeća proglašen je „KTITOR“ doo iz Beograda, čuveni domaći proizvođač i prodavac kancelarijskog nameštaja, a ista pozicija, ali u kategoriji mala preduzeća pripala je preduzeću „TAMI-TRADE“ iz Niša, proizvođaču mehanizama za ležajeve i drugih proizvoda za industriju tapaciranog nameštaja. Za trećeplasirano u kategoriji preduzetnici izabrana je preduzetnička radnja „PONS“ iz Čačka, koja se bavi proizvodnjom i prodajom hleba, svežeg peciva i kolača preko velikog broja ugostiteljskih objekata i velikih trgovinskih lanaca.

Ove godine, po prvi put ProCredit banka je proglasila i preduzeće – Lidera u unapređenju energetske efikasnosti. Ovo priznanje pripalo je preduzeću „PODRUM RADOVANOVIĆ“ iz Krnjeva kod Velike Plane, koje je nabavkom savremene, energetski efikasne prese za ceđenje grožđa osiguralo značajne uštede energije, ali i značajna poboljšanja svog poslovanja.

firma-mala

Nova adresa firme FASADA

Firma_fasadaOd 1. jula 2010. godine, firma FASADA, nalazi se na novoj adresi.

Stara Pazova 22300

Volarsko polje BB

Tel. + 381 (22) 314 102

Tel. + 381 (22) 312 882